Helg igen...

Ja, nu är det helg igen. Jag förstår inte vart dagarna tar vägen!
Igår var vi i stan och letade efter en rese säng till William som vi vill ha på nedervåningen och när vi ska till Årjäng och gå på julbord med Ronnies jobb.
Men vi kom hem utan, istället blev det en vagn och lite nya kläder åt lillfisen. :)

Jag bjuder på lite bilder...

Kladda med gröten är kul :)En ny mössa :)

Trött lillfis..och pappa :P

Jag bakade kakor en morgon :)Elvis och jag på promenad :)Och så tänker jag lägga ut en bild till, som säkert får folk att prata och disskutera och ja fundera på varför.
Min mage blev väldigt förstörd under graviditeten och trots sit ups och lite med mat så blir den inte finare.
Det är en massa "döskinn" och den kommer aldrig bli en platt fin mage.
Men, jag vet att en del tänker mycket på sin mage efter en graviditet och då säger jag till er som jag säger till mina vänner, gnäll inte över din mage titta på min och var glad!
Ofta får jag höra att jo men det är klart den går att träna upp och blabla, och så visar jag magen och då är allt som sägs ooj! Men, nu har jag kommit över det och jag är så otroligt stolt över att min lilla kropp och mage klarade min stora bebis, det är värt det!
Jag brukar alltid säga att jag inte fått bristningar för att jag varit tjock, utan för att jag fått barn...
Världens finaste vackraste barn!


Trevlig helg på er alla :)


Nytt.

fisen har fått en ny shopping vagn ;)

Helgen..

I helgen var vi ute och krattade löv och tog rabatterna som var intill huset.
Nu är vi någorlunda nöjda, men mer rabatter ska bort!

 

Det var sådär lagomt kul att titta på...

Haha, varken jag eller Ronnie har gröna fingrar. Så bort :)

Och så åkte vi till stan en snabbis, och på vägen dit körde vi om Malin :)Det blir bra med en mamma! :)hahah, jag testade ju givetvis massa saker på telefonen när han gjorde såhär.
Så han är på väg, han är duktig :)


Världens vackraste!

Han är ju så himla vacker min lilla fis!

................

 


Jag älskar er knäppisar!

Gusch vilken mysig helg, jag älskar att ha Ronnie hemma. Även fast det mest är att greja med huset så har jag honom inom pusshåll och för mig är det lyx ! William och Elvis har varit mys sjuka som attan, hur underbart som helst.

Idag satt Wille i mitt knä, på köksgolvet (vi spanade in pappa när han grejade med trappen till övervåningen ) och han har varit hård i magen läänge nu (Så Anna, det där med amning hjälper INTE! ) och han fick katrinplommon med gröten i morse. Så märkte jag att han tog i och så började det lukta, hahahahaha då hade han bajsat mellan mina ben (som tur var kom denna gång inget på mig!) hur mycket som helst, eller ja en vanlig hög ! Men just då tyckte jag att det var massor, men vad skönt att det äntligen kommit ut! Detta har han kämpat med ett par dagar.. Men så jag skrattade. :)

I  morgon är det dags för vagga gunga gå och jag hoppas ingen kommer med någon mer förkylning. Och sen undrar jag över hur många av er som är sugna på att ge era barn spruta mot svinis?


Söndag.

nu ska vi snart åka till Ronnies mormor och morfar och äta mat. Har nyss tagit en lång promenad runt hela Grums. Skön söndag.

Mot stan!


Haha


More bilder..Åh promenad ! Sätt på dig skorna då mamma ! Om jag sett dina skor?Hmm, där brukar dom ju stå ?!Jo men där är dom !

 

Jag har dom mamma ! :)
Jag kan själv !Morgon mys..Upp och sträck !

Gudmor Zandra har varit på besök idag :)Krubb, det gillar jag ! :)Hehe.. Sikken puss mun :)Och då sa pappa....God morgon! Undrar varför pappa drar direkt vi vaknar! Sett morsan eller ?


Bilder...

  Inte utan min lillebror...

  God morgon pussen är viktig för oss alla i familjen :)

  Nyvaken lillfis som väntar på kläder...

 Då vi haft lillfis för lite på golvet så har han äntligen börjat komma på hur man gör :)

  Men mamma! Det ligger ovikta kläder där ! Suck, allt får man göra själv..

  Undrar vad dom tittar på ? Mysisarna..

 Busar med Elvis :)

 Även en stjärna måste sträcka ut sig ibland :)

 
Jag är en mamma!

Jag är en mamma! Jag har fött ett barn, världens vackraste underbaraste barn.

Jag, som alltid varit så liten är en vuxen människa med ett barn. Ett barn som förändrat hela mitt liv, ett barn som har förändrat hela mig. Jag har blivit en bättre människa, lugnare, med harmoni i livet.

Tänk, att jag som alltid varit så vilsen, ilsken, ja rent ut sagt galen, jag har ett barn. Ett barn som jag älskar, ett barn jag inte skulle tveka för. Jag gör allt för honom, mitt barn som är världens vackraste. Mitt barn, en liten människa som är större än störst för mig. Tänk, vart jag än går, vad jag än gör så är han med mig. Hans leende får mig att smälta, hans vackra underbara ögon är livets mirakel. Denna lilla människan, gör hela mitt liv. Han styr mig med sitt lillfinger. Jag gör allt för honom, jag skämmer ut mig, sjunger, dansar, allt för honom. Ett leende, och jag ser inte världen runt omkring mig. Allt stannar upp, jag ser honom, oss, i en bubbla som ingen kan tränga sig igenom. Tänk vad fantastiskt, förut var jag aldrig nöjd, nu har jag det jag behöver. Han är allt jag behöver, våran familj. Min lilla kille, har ändrat hela min livsstil, till något jag aldrig vill byta ut. Jag älskar att leva för honom, och det är vad jag tänker ägna mitt liv åt. Jag är så lycklig och tillfreds med mitt liv, våran lilla människa förstår inte vad han har gjort med oss, vad han har gett oss.

Jag älskar William.
Jag älskar Ronnie för allt han gett mig, för att han finns där. Vilken kant jag än hamnar på, så är han där och får mig att stå stadigt kvar.
Elvis, bebisen som aldrig kom. Han förändrade också mitt liv, haha man måste känna Elvis för att förstå vilken hjälte han är. Världens bästa Elvis, vad vore vi utan honom?

Jag älskar våran bubbla, våran alldeles egna bubbla som vi skapat tillsammans, av kärlek, svett och tårar.Nu ska jag krypa ner bredvid världens bästa killar.


RSS 2.0