Torgny

William har varit hos sin moster och träffat Torgny i Torgny Melins! :)

Faster.

Har gett William en väldigt fin napp i julklapp! Haha :)

Bambarararam....

Brist på fantasi !

Hmm, nu ligger korven och lillfisen och sover. Far och son är mycket trötta, det tror jag det när båda varit uppe inatt. Ronnie har jobbat och William var vaken i 3 timmar och vägrade sova. William äter nu välling på nätterna, jag har slutat amma helt sen en vecka tillbaka. Dock har jag fortfarande produktion, och nu när fisen haft feber så hade jag så dåligt samvete ända tills han fick tag i bröstvårtan genom linnet och bet! Där fick jag mig en påminnelse om varför jag inte ville amma mer.
Julafton har hunnit vara också, morgonen var vi hemma och där fick hjärtat öppna klappar sittandes bredvis granen :)
Vid tolvtiden åkte vi till mor och far, käkade och tomten kom :) En nyvaken fis tittade med stora ögon på tomten! Haha, men han var snäll.
Sen på eftermiddagen åkte vi till Ronnies morbror och käkade och öppnade klappar. :)
Fisen har fått så mycket bra, lära gå vagn som han är jätte duktig att gå med. ( Rättning så det inte blir missförstånd, jag är hans mamma och tycker att han rockar på allt och han går inte felfritt, utan han drattar på baken och är ostabil. Men jag tycker han är så duktig!!!) Vi har fått en barnvakt så nu kan han sova på övervåningen även fast vi är nere. :) Fast jag är där och tittar till honom varannan sekund ändå :P
Hahaha..
Jag har varit ut men det kunde lika bra ha kvittat, jag trivs nog bäst hemma i familjens närvaro.
Jag är mamma nu, och det älskar jag att vara. Ingen slår ju min lillfis :)
Fast självklart var det mysigt att träffa tjejerna, och att sitta hemma och prata var trevligt.
Haha, kände mig som en heffaklump på nöjes dansgolv :P
Öhm, på tal om heffaklump så väger jag nu 48 kilo, och det gjorde jag när jag och Ronnie blev tillsammans men jag är inte riktigt nöjd än. Kroppen förändrades när jag väntade barn ( Jag har ju en stor bebis som var tvungen att få plats ! ) så nu efter nyår ska jag ta tag i kragen och sätta igång på riktigt. Ca 5 kilo till, och träning så inte huden bara hänger! Jag vill vara smal och fast! (Dock lär ju skinnet på magen hänga mer, men äsch blunda då om du inte gillar vad du ser i sommar !) Jag vill göra en makeover, men haha vi får ta en sak i taget. Jag ska även börja söka jobb på allvar, se om jag inte kan få jobba helg nånstans. Jisses, föräldrapenningen är inte bra och jag vill gärna kunna leva utan att tänka på att det är Ronnies plånbok det drabbar! 

Nej, nu lite bilder :) Det är ju det ni gillar mest. Hahaha, mitt babbel är ju inget att läsa om.


Pussas på Julafton måste man ju göra :)


Sikket skägg han har!


William och Sebastian i tomtens knä. Williams enda kusin det där :)


Dansa med morfar..


Mamma, jag, moster och morbor gömmer sig bakom. Hmm, undrar varför ?


Farmor ville se när jag går med lära gå vagnen, men jag ville visa vad duktig jag är att stå på tå! Min kusin Sebastian gjorde också det, så hans mamma fick säga till honom att sätta ner hälen. Än idag trippar han på tårna ibland. och han är 7 år gammal snart! :)


Brorsan och pappa äääälskar bilar sackosäcken som jag fick av tomten. Det var till och med pappa som önskat den åt mig! Snäll pappa jag har va ? :)


Jag har varit så snorig (pga av tänder) att jag och mamma fick sova på soffan så jag fick luft. Min mamma gör allt för mig.


Jag blir ju så himla stolt över mig själv när jag ställt mig upp. Nu har jag blivit så våghalsig att jag försöker släppa taget och stå helt själv men det går ju inte, inte än.


Men jag kan böja mig ner för att hämta leksaker! :) Jag börjar bli stor kille nu säger mamma.

Lite uppdatering iaf! :)


Älskar.

Våra nya säng bord :) blev jättebra :) mer bilder och sådär kommer i morgon :)

Jag hoppas...

ni alla haft en god mysig jul!

Våran var underbar och msyig, dock var lillfis en riktig mamma gris så jag var helt slut i armarna igår kväll :P
Ikväll ska jag ut för första gången, (har slutat amma, med blandade känslor men lillfis tänder tog kål på mig! men 8 1/2månad är inte så dåligt ändå! ) får se hur långt jag kommer. Utanför dörren tänker jag :P
Haha, nej men ska ut med barndomsvännerna så det blir nog riktigt kul :)
Orkar inte lägga upp några bilder, det får komma senare.
Kände bara att jag ville skriva lite :)

Nu.

Myser vi jag och min underbara fina älskling. :) jag älskar dig.

Just nu.

ser det ut såhär i vardagsrummet! Tvätt som ska vikas och täcken och kuddar då william sov bättre på soffan med sin täta näsa. Jag är förkyld och har feber, tusen saker att göra. Gnäll gnäll och det är minsann skönt att få gnälla lite ibland!

Mysen. :)

Denna vackra underbara lilla killen är världens bästa! Jag älskar honom så mycket! Han är så go och glad, min mys. Han har gjort mig till en lugn avslappnad människa. Min kärlek går inte att förklara. Han är vårat allt! Vi älskar dig.

Lucia firande och julbord :)

Ja, så igår följde vi med Emma och Stina till Solbergskyrkan och kollade på lucia tåget.
William,Stina och Max ( med oss föräldrar som bärare!) var sist i Lucia tåget då dom hade tomtedräkter på sig alla tre. Stina hade så klart världens sötaste klänning! Hon är min charmfia!
Det var mysigt som bara den, Wille dansade och klappade i händerna som bara den. Hahaha, han älskar musik och är som mamma var i unga år och älskar att skaka rumpa ;) Hahahaha...  I helgen var vi på julbord med Ronnies jobb, jag och Wille hann typ bara äta innan det var dags för oss att ta kvällen. Och när vi samlades i konferensrummet så tänkte jag att shit, nu blir det nog för jobbigt åt Wille med massa människor precis överallt och det pratades i mikrofon och spelades upp nån inspelning men när alla klappade händer så gjorde även lille Wille i barnvagnen det :) Dock var han lite rädd för den skäggiga gubben som satt bredvid (tänk på att Ronnie är lastbilschaufför! :P ). Haha, det var även en annan gubbe som hade mega lång musche med typ två korvar som hängde ner haha, och den gillade Wille INTE! Men resten av gänget både såg och verkade som normalt folk :) Haha.. Han uppförde sig exemplariskt våran lilla gosse :)
Dagen efter såg vi Dregen i receptionen och när vi kom upp på rummet och kollade ut genom fönstret så satt han på Årjängstrollet och blev fotad :) Haha..
Jag tror att Wille har hamnat i en period där han inte vill sova, och absolut inte utan någon av oss vid sin sida, och gah jag blir knäpp för han vaknar 10000000000 ggr på en natt och nappen hjälper inte, han blir vansinnig och till sist blir jag så trött så jag ger honom bröstet, och jag vet att jag får skylla mig själv men lite sömn kräver jag faktiskt. Och när han till slut får bröstet så tvär slocknar han. Så det är inte för att han är hungrig utan det ska bara tuttas. (Lik pappa ni vet :P haha, skämt å sido) Så till helgen ska jag ligga på soffan och Ronnie ta sig an sonen på nätterna så han kanske förstår att det är slut med puppingen nu, och att han inte behöver mat då det är sov timmen! Får dock se hur överbeskyddande jag tar detta, det är ju faktiskt inte William som är problemet i botten utan jag som gör som han vill, men jag hatar när han gråter och när han gråter på riktigt så känner jag mig som världens sämsta mamma. Jag har en svaghet för barn som gråter, och avskyr det. Och speciellt nu när det är mitt barn, som ska kunna lita på mig och veta att jag finns där. Och så låter jag honom gråta? Näe, det där är inget för mig. Men nu är min kropp slut och pallar inte mycket mer, och jag lever inte. Jag bara är, jag har ingen ork och allt jag vill göra att sova, sova i sisådär tusen år! Men även om jag får sovmorgon tex så vaknar jag hur många ggr som helst och lyssnar efter dom, och hör jag dom inte får jag panik och tänker tusen tankar och hjärtat slår hårdare och hårdare för varje trappsteg! Usch.
Men så är det och jag hoppas det går över snart.
Fisen kryper också, sen en vecka tillbaka, ställer sig upp och ja gör framsteg :)

Nu lite bilder :)












Haha, hon blev så förvånad när jag tog kort. Sötfia :)









Lite huller om buller men det får gå :)

Hoppas ni haft en lika bra och trevlig helg som oss ! :)


God natt.


Jag är så stolt!


Han ställer sig!

såhär gör min duktiga kille om mamma sitter i soffan och inte lyfter upp honom direkt!

Mera bilder :)

Myys med pappa och Elvis :)

Har varit mysigt men kallt!

Påpälsad var han fisen :)



En redig resesäng :)



Hahaha ;)



Haha, ja detta är något han börjat med :P



Hahaha, det där med stillblick har han efter mamma. Kolla bodyn ;)



Bus medans kakorna är i ugnen.



Men mamma, vad gör du för konstiga ljud och miner? Haha...





Mys med bäste far igen :)
Enda nappen han tar! Och jag och mjölkmaskinerna älskar den nu i dessa tänder tider.







En morgon med Zandra på badhuset :)



Och mina "fina" naglar. :P


Ja vad ska jag skriva ? Bilderna talar om det mesta så :)



GRATTIS Linda och Peter till den söta lilla killen :):)




Lite bilder..





Minusgrader ute! Brr...




Tar på krafterna.

Det tar på krafterna att ha ont i den lilla munnen som nu är alldeles svullen :( min lilla kille som är så snäll och go även fast dom stora tänderna är på gång.

Ännu en helg..

har gått.
Jag kan verkligen inte förstå vart dagarna tar vägen!
Hmm,  dagar fulla med bus och just nu fyra fram tänder samtidigt.
Så helgen bestod av lite gnäll och han vill bara vara hos mig och Ronnie. Mest mig, så det är bäst att inte lämna honom!
Nu är vagga gunga gå slut för den här gången, och jag längtar tills det börjar igen.
Kommer bli konstigt på måndagarna utan stress så fort man slår upp ögonen.
Ska bli kul att se hur alla ser ut och hur mycket dom vuxit!
Spännande!!!











Var duktig 2 dagar i rad och var ute och sprang :)



På väg till ett 90 års kalas ;)

Williams söta tjej Stina :) Sikken klump hon har blivit :)
Snacka kvinna med former:)
Hon är ju så go och så söt!
Charmfia..


RSS 2.0